De Vonder, optimaal in ontwikkeling!
Kinderopvang Ziezo

Ziezo kinderopvang verzorgt voor basisschool de Vonder de  BSO.
(Voor- en naschoolse opvang en /of in de vakanties).
Ziezo kinderopvang is een erkende kinderopvangorganisatie, en daarom krijg je als ouder een vergoeding vanuit het rijk.
De opvang bevindt zich echter niet in de school, maar in een daarvoor speciaal ingericht pand vlakbij school. Op school hebben we een verzamelplek, die aangeduid is met een Ziezo-verzamelbord. Daar staat altijd een vaste pedagogische medewerker op de kindjes te wachten. Zij kent alle kinderen goed. Wanneer alle kinderen er zijn wandelen zij samen naar Ziezo toe.
 
Wanneer de kinderen uit school op Ziezo aankomen, drinken we eerst even gezellig een glaasje ranja, of kopje thee met een lekker koekje. Wanneer de kinderen bij gekomen zijn na een drukke dag op school, valt er op Ziezo ook van alles te beleven;
* Er is een indoor-speeltuin waar kinderen zich lekker uit kunnen leven.
* Er is een kookstudio waar iedere dag door de kinderen nieuwe hapjes bereidt worden.
* We kunnen gebruik maken van de grote theater-zaal om op een heus podium op te treden, of de kinderen kunnen een zumba/aerobic lesje volgen.
* Ook worden er freubelknutsel work-shops gegeven. 
* Daarnaast hebben we heel wat speelgoed in huis waar kinderen vrij uit kunnen kiezen,    zoals lego, playmobil, puzzels, etc.

Ook werken wij met boeiende thema's en spannende hoeken. Met thema Halloween bijvoorbeeld, wordt Ziezo omgetoverd in een spookhuis, is er een monsterzandtafel waar de kindjes monsterhutten kunnen maken en na vier weken verschijnt er weer een ander fantastisch thema!

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen na school een warm plekje hebben waar ze zich lekker kunnen ontspannen, en waar kinderen een gezellige, leuke tijd hebben!
 
Voor meer info: ZIEZO

 
 
De Vonder op Twitter
Willem Alexanderlaan 3 5712 CA Someren-Eind t 0493 492130 e infodevonder@prodas.nl